Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de grafische en aanverwante industrie

Berichten

“Open Huis” Meccanotecnica 2018

Van 20 – 28 september 2018 opent Meccanotecnica de fabrieksdeuren voor de presentatie van de nieuwste technologische innovaties.

Ondersteunt door live demonstraties laat Meccanotecnica zien hoe boeken efficiënter en met een juiste kostprijs kunnen worden geproduceerd.

Tijdens het Open Huis zal de nadruk liggen op de jongste ontwikkelingen in het bereik “Digital Print Finishing” met de vernieuwde Universe boekproductielijn van “Blad tot Boek”.

De bladproducties van de printer worden in één productiegang -barcode gestuurd- gevouwen en  verzameld tot de gewenste katernomvang en garengenaaid tot een compleet boekblok voor verdere geïntegreerde verwerking in de INLINE – de brocheerlijn voor de productie van overlijmde boekblokken en softcover boeken.

Met de nieuwe driesnijder worden de boeken volledig automatisch en zonder enige wisseldelen, formaatvariabel, op het gewenste netto formaat gesneden. De driesnijder wordt voorzien van de mogelijkheid om de frontsnede te maken bij boeken met ingeslagen flappen.

In het bereik van de traditionele garengenaaide boekblokproductie wordt de Uniplex-asterPRO gedemonstreerd. De ideale toepassing voor de geïntegreerde productie van offsetkaternen tot genaaid boekblok. De asterPRO zal in een vernieuwde versie als wereldprimeur worden voorgesteld.

Voor meer informatie neemt u contact op via de button “contact”.