Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de grafische en aanverwante industrie

Berichten

Informatie Corona

Informatie Corona

Geachte relatie,

Wij realiseren ons dat u, net als wij, keuzes moet maken die invloed hebben op de wijze waarop uw bedrijfsvoering blijft functioneren, waarbij de gezondheid van u, uw medewerkers en naasten de hoogste prioriteit zal hebben.

Hoe lang wij allen met deze situatie moeten omgaan is niet duidelijk. Wel zal het op termijn ons steeds dieper gaan raken en dan is het goed om, voor zover mogelijk, maatregelen te nemen waar mogelijk. Een van die maatregelen zal zijn om de productieprocessen zo goed mogelijk op gang te houden wat door regelgeving en personele uitval met zekerheid niet eenvoudig is.

In dat kader moeten we ons ook realiseren dat het momenteel niet vanzelfsprekend is om “even snel” een fabriekstechnicus in te huren, of machine-onderdelen te bestellen bij fabrieken die, onder normale omstandigheden, altijd goed reageren op de vraag in de markt. Het volgende willen wij daarom onder uw aandacht brengen:

  • Adkow kan u ondersteunen met gekwalificeerde technici voor reparaties aan uw machine(s)
  • Indien u onderdelen nodig heeft, is “24-uurs” levering niet vanzelfsprekend. Wanneer het gaat om normale verbruiksdelen, willen wij u in overweging geven om die gecontroleerd te bestellen
  • Mechanische onderdelen kunnen eventueel in onze eigen werkplaats worden gerepareerd of opnieuw gemaakt

Blijf gezond!

Adkow