Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de grafische en aanverwante industrie

Berichten

6 februari: Vakdag Print & Sign… en natuurlijk met Adkow

Vakdag Print & Sign is inmiddels niet meer weg te denken binnen onze grafische industrie. De interessante samenstelling van dit evenement maakt dat de bezoekers veelzijdig en in de volle breedte worden geïnformeerd over zijn/haar vakgebied. Tegelijkertijd is het natuurlijk een fantastische gelegenheid om “oude bekenden” te spreken en nieuwe relaties aan te knopen. Op de beursvloer staan toeleveranciers voor de grafische & aanverwante industrie die u graag informeren over “onze dagelijkse beslommeringen”. In de zalen rond de beursvloer worden diverse workshops en presentaties gehouden. Dit jaar zijn de Keynote sprekers Marco Aarnink, Jos Burgers en Marc Lammers in hun resp. rol als ondernemer, management & strategie en hockeycoach.

Ook Adkow heeft op de beursvloer een stand, direct naast het netwerkplein, E 42.

Wij hebben veel nieuws te melden,  zoals de integratie van de activiteiten van GRU (Graphic Rotation Utilities), met o.a. machines en materialen van de Heliograph groep voor de drukvormvoorbereiding van diepdrukcilinders en sleeves voor de flexodrukindustrie. Zie ook https://www.adkow.nl/diepdruk-flexodruk-machines-onderdelen/

Ook onze verdieping in de mogelijkheden richting de verpakkingsindustrie voor flexibele-, massiefkarton- en golfkartonverpakkingen zijn onderwerpen die zeker tijdens deze dag besproken kunnen worden.

Wij informeren u dan ook graag persoonlijk over de vele mogelijkheden die Adkow u kan bieden.

Inschrijven doet u op de volgende link https://vakdagprintensign.nl/registreren/

NBC, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein.