Wij zijn trots op ons bedrijf en niet minder trots op onze partners. Vanaf Drupa 2016 hebben diverse fabrikanten ons de vertegenwoordiging van hun bedrijf gegund in Nederland en deels ook België. Op het agentschap van die fabrikanten mogen wij met recht trots zijn, want ieder voor zich is binnen hun segment marktleider.

Gämmerler

Het Duitse Gämmerler in Geretsried nabij München, produceert nabewerkingsapparatuur vanaf de uitleg van offset- en diepdrukrotatiepersen.

KOLBUS

Het eveneens Duitse KOLBUS in Rahden, net over de grens bij Enschede, is de vooraanstaande producent van letterlijk iedere machine die nodig is om een boek of tijdschrift te produceren. Een bedrijf dat al in 1771 in de boeken wordt vermeld en vanaf 1900 zichzelf het toegelegd op de ontwikkeling en productie van boekbinderijmachines. Met nog twee vestigingen in Krostitz (nabij Leipzig) en Gerabronn (nabij Würzburg), is KOLBUS wereldwijd een van de belangrijkste producenten.

Meccanotecnica

In Italië, in de omgeving van Bergamo bevindt zich de belangrijkste fabrikant van boekennaaimachines. Meccanotecnica is wereldwijd marktleider met de Aster boeken naaimachines en -naaimachinelijnen. Met de boekafwerkingslijnen voor de verwerking van digitaal drukwerk neemt Meccanotecnica sinds 2010 inmiddels een belangrijke positie in.

Tecnograf di Pulcini

Tecnograf di Pulcini, eveneens nabij Bergamo, is de Italiaanse fabrikant van specifieke uitlegsystemen achter vouwmachines, verzamelhechters, vergaarmachines en bandzetlijnen. Met deze uitlegsystemen bieden wij voor elk fabrikaat het juiste uitlegsysteem.

Global Web Systems

Voor krantenrotatiedrukkerijen mogen wij het Amerikaanse Global Web Systems vertegenwoordigen. Deze fabrikant van enkelbrede en enkelomvang rotatiepersen is in de krantenindustrie een belangrijke fabrikant en heeft in de Benelux een groot aantal installaties staan.

EPG

Het Amerikaanse EPG is de specialist op het gebied van inktbakbesturing en controletafels. Drukpersfabrikanten, zoals bv. het Nederlandse DG Press Services die smalbaanrotatiepersen bouwt,, integreren deze inktbakken en de besturingen in hun machines. Tevens kunnen wij bestaande drukpersen, waarvan de inktbakken nog met de hand worden ingeregeld, voorzien met EPG inktbakbesturingen.

Ernst Jäger

Wanneer het gaat om verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines, mag Adkow het Duitse Ernst Jäger nabij Düsseldorf vertegenwoordigen. Met dit agentschap bieden wij alle materialen van stretchfolie tot palletwikkelmachines en van omsnoeringsband tot complete omsnoeringslijnen.