Global Web Systems

global_web_systems1Global  Web Systems, uit Chicago, Amerika, is sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van rotatiepersen in het formaat enkelbreed en enkelomvang.  Zij hebben al ruim duizend drukpersen wereldwijd geïnstalleerd. ADKOW heeft, als dealer van de Benelux, al meer dan honderd geïnstalleerde drukwerken van Global Web System naar tevredenheid van de klanten op haar naam staan.

Het paradepaardje van Global Web System, het G145 volledig automatische drukwerk met een derde inkt overdraagrol en smetringen, is in Nijvel België in UV productie te bewonderen. Overigens zijn alle typen drukwerken en vouwapparaten van de Amerikaanse persenbouwer, in productie, in de Benelux te aanschouwen.


Als Dealer van Global Web Systems leveren we het complete pakket. Wij adviseren u over het beste investeringsmodel, verzorgen de complete installatie, van zowel de drukpers en de bijbehorende randapparatuur. Vervolgens kunt u na de installatie bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden, slijtonderdelen en gebruik maken van onze 24 uur-servicedienst bij storingen. Zo heeft u te allen tijde één aanspreekpartner tijdens het volledige traject.


Hieronder vindt u een overzicht van het leveringsprogramma van Global Web Systems:
 

  • G 100 drukwerk: enkelbreed, enkelomvang, handmatig bestuurd drukwerk, 35.000 cph
  • G 135 drukwerk: enkelbreed, enkelomvang, volledig automatisch bestuurd drukwerk, 35.000 cph
  • G 140 drukwerk: enkelbreed, enkelomvang, volledig automatisch bestuurd drukwerk, 40.000 cph
  • G 145 drukwerk: enkelbreed, enkelomvang, volledig automatisch bestuurd drukwerk, 45.000 cph
  • G 200 drukwerk: vier kleuren, enkelbreed, dubbelomvang, asloze aandrijving, 50.000 cph
  • GWS 121 vouwapparaat voor maximaal 8 papierbanen
  • GWS 221 vouwapparaat voor maximaal 14 papierbanen