Boekbinderijmachines

Met de vertegenwoordigingen van KOLBUS boekproductielijnen en machines voor de productie van luxe verpakkingen, de aster boekennaaimachinelijnen en Tecnograf di Pulcini, biedt ADKOW een compleet programma voor alle processen om gebonden boeken en tijdschriften te produceren.

KOLBUS

Tijdschriften, boeken, catalogi, agenda’s, etc. worden gedrukt in vellen- of rotatieoffset, diepdruk of digitaal geprint. Vanaf oplage 1 tot vele miljoenen.

Wanneer het eindproduct garenloos gebrocheerd of gebonden is, betreft het veelal een luxer product en dat vraagt dan ook om een verwerking die daarmee in overeenstemming is.

KOLBUS in Duitsland, is de specialist in ontwikkeling en productie van boekbinderijapparatuur en biedt een breed machineprogramma voor de afwerking van:

  • Digitaaldruk
  • Uitgaafbindwerk
  • Tijdschriften en brochures
  • Luxe massiefkartonverpakkingen

ADKOW is in Nederland verantwoordelijk voor de verkoop en service van KOLBUS

Voor meer informatie neemt u contact op met ADKOW.

Bekijk ADKOW website van Kolbus
Bekijk algemene website van Kolbus
Bekijk luxury packaging website van Kolbus

Meccanotecnica

De mooiste boeken worden natuurlijk garengenaaid geproduceerd. Het liefst in een harde band en met een ronde rug. Het naaien van boekblokken is een separate bewerking en dan is efficiëntie in combinatie met korte doorlooptijden een belangrijk onderwerp.

Meccanotecnica in Italië, is de fabrikant van de aster boekennaaimachines en naaimachinesystemen en produceert deze voor offset en digitaaldruk.

Ook voor oplage 1 en de kleinere oplagen heeft Meccanotecnica complete boekafwerksystemen in haar programma. Van blad of vanaf de rol worden in één doorgang de complete boeken of boekblokken garengenaaid geproduceerd. Gereed voor de klant of verdere verwerking.

ADKOW is in de Benelux verantwoordelijk voor de promotie en verkoop van Meccanotecnica

Voor meer informatie neemt u contact op met ADKOW.

Bekijk website Meccanotecnica

Tecnograf di Pulcini

Elke nabewerkingsmachine eindigt met een uitlegsysteem. Of dit nu een eenvoudige staffeluitleg is achter een vouwmachine of stapelaar, al dan niet compenserend voor boeken en tijdschriften. Feit is dat deze ergonomisch en efficiënt moeten zijn.

Tecnograf in Italië is de specialist in de ontwikkeling en productie van een diversiteit aan uitlegsystemen. Geschikt om in te zetten achter vouwmachines, katernvergaarmachines, verzamelhechters, bandzetlijnen, etc.

ADKOW is in de Benelux verantwoordelijk voor de verkoop en service van Tecnograf

Voor meer informatie neemt u contact op met ADKOW.

Bekijk website Tecnograf di Pulcini